Image via dezeen

“Only a short walking distance from two of Norway’s largest hospitals, the secluded wooden shelters are designed to make hospitalisation easier for patients and their families. The space can be used for treatment and contemplation, and for spending time with relatives and friends away from the hospital corridors. The cabins are open to every patient connected to the hospitals regardless of disease group.”
Snøhetta, Oslo- and New York-based architecture and design studio.

More on Snøhetta Completes Wooden Outdoor Care Retreats at two Norwegian Hospitals via dezeen’s Lizzie Crook

#EcologyOfCare #InnovationInHealthCare #HospitalDesign

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s